ОСТАННІ НОВИНИ

Зранку терористи гатили з танків по Авдіївці: загинуло двоє місцевих

|

Російсько-терористичні війська близько 60 разів здійснили обстріли позицій сил АТО,з них – понад 20 разів із забороненої Мінськими домовленостями зброї, повідомляє прес-центр штабу АТО.

танк

З 18-ї до 24-ї години російсько-терористичні війська близько 60 разів здійснили обстріли позицій сил АТО. З них – понад 20 разів із забороненої Мінськими домовленостями зброї.

З 21.00, протягом години, з боку селища Спартак проросійські вбивці обстрілювали з 120-мм мінометів місто Авдіївка.

Близько 22.00 години поблизу селища Лебединське українські військові виявили та примусили до втечі диверсійно-розвідувальну групу.

Загалом за минулу добу, бойовики 6 разів застосували 122-мм артилерію, 29 разів – 120-мм міномети, тричі – танки.

Неодноразово обстрілів зазнали наші позиції в районах н.п. Опитне, Новотошківське, Авдіївка, Піски, Верхньоторецьке, Водяне, Первомайське, Новотроїцьке.

Сьогодні, 18 липня, станом на 6.00 ранку, бандформування значно активізувалися. З гаубиць та мінометів бойовики піддали обстрілам опорні пункти сил АТО в районах селищ Опитне, Верхньоторецьке, Новоселівка, Гранітне, Мар’їнка, Старогнатівка, Станиця Луганська, Піски, Широкине.

Близько 5.00 ранку, проросійські терористи обстріляли з танків мирних мешканців міста Авдіївка: майже півгодини танкові снаряди розривалися у житлових кварталах міста.

Як повідомляє начальник ГУМВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Фейсбук, через обстріл Авдіївки загинула жінка та її внук

“О четвертій ранку бойовики відновили мінометний обстріл житлових будинків Авдіївки. В результаті прямого попадання снаряда, в одній з квартир по вул.Молодіжній є загиблі – жінка, 1942 р.н., та її онук, інвалід 1-ої групи, 1995 р.н.”, – йдеться в повідомленні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *