ОСТАННІ НОВИНИ

«Правий сектор» скликає Майдан

|

«Правий сектор» оголосив про те, що ввечері 21 липня на Майдані Незалежності в Києві відбудеться народне віче «Геть владу зрадників!». Про те повідомили на сторінці ПС в Facebook.

майдан

«Олігархічна влада прийшла на крові борців Майдану Порошенко обіцяв швидку перемогу у війні на Донбасі, реформи, боротьбу з корупцією і багато іншого Натомість ми маємо ганебні домовленості з терористами і репресії проти націоналістів, які прагнуть навести лад у державі»., – Наголошується в повідомленні «Правого сектора».

«Система вимагає революційних змін – і правил функціонування, і функціонерів, і Ідеї, в ім’я якої держава діє Але головне -.! Волю до зміни всієї системи повинна мати більшість населення Інакше нічого не вийде», – вважають в організації.

«Якщо ти з нами згоден – іди на київський Майдан і продемонструй влади, що українців, які вимагають революційних змін, стає значно більше і грати з вогнем не варто Заяви чиновникам-олігархам, що мукачівські повстанці – це тільки квіточки порівняно з тим, що буде відбуватися, якщо не буде наведено порядок!» – Закликають в ПС.

Сьогодні, 18 липня, завершилася акція «Правого сектора» під будівлею Адміністрації Президента.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *