ОСТАННІ НОВИНИ

Після приходу Москаля Закарпаття б’є рекорди з вилучення контрабанди

|

Виявлені в селі Макарьово Мукачівського району цигарки в трьох вантажних автопричепах коштують щонайменше півтора мільйона євро. Це рекордна цьогоріч на Закарпатті виявлена партія контрабанди тютюну, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

контрабас

Учора, 17 липня, закарпатські правоохоронці виявили в Макарьово найбільшу з початку року партію «лівих» цигарок. В ангарі колишньої колгоспної ферми стояли три автопричепи від вантажівок, дощенту заповнені цигарками «Мінськ», «Джін Лінг», «Комплімент» без марок акцизного збору.

Як пояснив працівник даного підприємства, ці причепи завезли невідомі йому люди й попросили потримати за винагороду. Що було всередині, він не знав…

За попередньою інформацією, вартість контрабандних цигарок складає щонайменше півтора мільйона євро.

контрабас1

Як прокоментував заступник начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Іван Гецко, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Цигарки вилучено. Слідство повинно встановити власників контрабанди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *