ОСТАННІ НОВИНИ

Митники із США приїдуть в Україну обмінюватись досвідом

|

Протягом наступних двох місяців за домовленістю з представниками американської митниці та прикордонної служби до України приїдуть американські митники, які поділяться своїм досвідом з українськими колегами. Про це голова ДФС Роман Насіров повідомив у середу, 15 липня, під час прес-конференції у Київській міській митниці, передає прес-служба відомства.

«Учора я зустрічався з керівництвом американської митниці та прикордонної служби, які вже надають нам технічну допомогу. Ми домовилися, що протягом наступних двох місяців від американської сторони приїдуть митники, які працюватимуть у Київській та Одеській митницях по обміну досвідом. Гадаю, що це буде дуже важливим та корисним для нас», – наголосив Насіров.

За його словами, сьогодні спостерігається дуже великий інтерес Америки до України, до тих реформ, які наразі проводяться в нашій державі.

«Для реалізації реформ ми здійснюємо важливі кроки. Одним з них є призначення на Київську міську митницю нового керівника, який має впоратись з тими проблемами, які існували, та перебудувати роботу так, щоб це була дійсно гарна сервісна функція для компаній, які розмитнюють товари у Києві», – зазначив голова ДФС.

Він заявив, що особливу увагу нове керівництво Київської міської митниці має приділити питанню боротьби з корупцією

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *