ОСТАННІ НОВИНИ

Самбір побратався зі Слов’янськом

|

Учора, 14 липня,  в Слов’янську був підписаний договір про співпрацю між Слов’янськом та містом Самбір Львівської області. Документ, згідно з яким Самбір і Слов’янськ стали містами побратимами, підписали Самбірський міський голова Тарас Копиляк та в.о. Слов’янського міського голови Олег Зонтов, повідомляють Донецкие вести.

брати

«У квітні ми підписали договір про наміри, і вже в липні підписали договір про співпрацю. Упевнений, що ця співпраця буде довгостроковою і продуктивною », – зазначив відразу після підписання О.Зонтов.

Самбірський міський голова Тарас Копиляк висловив упевненість в тому, що зерно співпраці між містами, закладене сьогодні, принесе багатий урожай.

«Підписання договору не тільки зміцнить дружбу між нашими містами і дозволить обмінюватися досвідом в культурній та освітній сфері, але дозволить залучити додаткові фінансові ресурси ззовні шляхом написання та реалізації спільних з європейськими містами проектів в галузі медицини, транспорту, комунального господарства», – зазначив він.

Містами-партнерами р Самбора є майже десяток міст сусідньої Польщі, а також місто Богодухів на Харківщині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *