ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко призначив Москаля на посаду голови Закарпатської ОДА

|

mosk1patrioty.org.ua

Президент України Петро Порошенко представив активу Закарпатської області нового голову облдержадміністрації Геннадія Москаля. Як передає УНІАН, президент представив Москаля активу регіону в ході робочої поїздки до Закарпатської області.

«Я прийняв рішення…, підписав указ про призначення головою Закарпатської ОДА Геннадія Геннадійовича Москаля»,- сказав Порошенко.

Він також зазначив, що йому довелося забрати одного з найкращих керівників області із фронтової Луганщини і направити на Закарпаття.

Президент підкреслив, що в Луганській області на посаді голови обласної військово-цивільної адміністрації Москаль довів, що існує чесна українська влада, яка завжди на передовій, разом з військовими бореться з ворогом.

«Геннадій Геннадійович довів, що можна перекрити контрабанду, навіть у ході бойових дій. І він має авторитет – не лише серед солдатів, яким допомагаючи він йшов на самий передок», – сказав Порошенко, пише 5.ua.

Президент зазначив, що йому довелося нашвидкуруч організовувати переведення Москаля в інший регіон.

«І от на тлі цих подій, коли гинуть українці, коли ми не даємо російській армії розгорнути наступ на Україну, на тлі намагань зробити все, щоб Росія залишилася в ізоляції, на тлі того, що завтра український парламент буде приймати одну з найважливіших реформ, мені як Президенту довелося все кинути і вживати екстрених заходів із гасіння пожежі в Закарпатті і забирати одного з найкращих голів ОДА з Луганщини і направляти туди, де він вже працював», – сказав Президент.

Фото: patrioty.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *