ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин очолив нове міжфракційне об'єднання в парламенті

|

У Верховній раді України створено міжфракційне об’єднання «За індустріальні та технологічні парки». Про це учора, 14 липня, оголосив головуючий на засідання парламенту Анндрій Парубій

До об’єднання увійшов 41 народний депутат України, з більшості депутатських фракцій та груп, представлених в парламенті.

хміль

Головою об’єднання було обраного депутата Михайла Хміля, львів’янина, що представляє партію Народний Фронт. Фахове лідерство нашого земляка у галузі індустріальних парків високо оцінив голова профільного комітету Віктор Галасюк. Заступником голови об’єднання було обрано Віктора Кривенка (Самопоміч).

«Завданням об’єднання буде консолідація зусиль для надання поштовху до відновлення економіки нашої країни через механізм індустріальних та технологічних парків. Такі об’єкти, в першу чергу, вирішують два чи не найбільш болючих питання для України – це залучення іноземних інвестицій та створення нових робочих місць у галузі промисловості. Відповідно, за прикладом наших найближчих сусідів з Східної Європи, які давно уже використовують механізм індустріальних парків як двигун економіки, ми повинні створити ефективні умови функціювання таких місць промислової концентрації.», – зазначив Михайло Хміль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *