ОСТАННІ НОВИНИ

Відтепер львів’яни платитимуть за газ по-іншому

|

Із 1 липня ПАТ «Львівгаз» займається тільки обслуговуванням газових мереж та обліком блакитного палива. Постачатиме газ споживачам Львівщини нове підприємство – ТОВ «Львівгаз збут». Про це сьогодні, 14 липня, на прес-конференції розповів перший заступник голови правління ПАТ «Львівгаз» Володимир Король, повідомляє Galnet.

gaz_PHL_kamforka

Відповідну ліцензію компанії видала НКРЕП 4 червня цього року. Функції газорозподільного та газопостачального підприємства розмежували на виконання Закону України «Про засади функціонування ринку природного разу». Документ прийняли зі вступом України до Європейського енерготовариства задля імплементації на наших теренах газового законодавства ЄС.

Відтак, мешканці Львівщини повинні будуть укласти договір із новим постачальником газу – «Львівгаз збут» – про надання послуг із газопостачання.

В.Король запевнив, що переукладення договорів відбуватиметься поступово та без незручностей для споживачів. Договір може буде укласти вдома, коли до вас навідається працівник «Львівгаз збуту», або ж – у єдиному вікні центру обслуговування споживачів. Також споживачам можуть поштою надсилати примірники нового договору та анкети. Для людей фактично зміниться лише назва постачальника газу , а також це не понесе для них зайвих витрат. А ще споживачам варто знати, що відтепер показники лічильників зніматимуть працівники не «Львівгазу», а «Львівгаз збуту».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *