ОСТАННІ НОВИНИ

Десять бійців ПС досі ховаються в лісах під Мукачевим

|

У СБУ запевняють у всебічному і неупередженому розслідуванні інциденту з «Правим сектором» у Мукачеві. Про це пише УНІАН з посиланням на прес-секретаря СБУ Олену Гітлянську.

За її словами, спецоперація із роззброєння бійців «Правого сектору», які влаштували стрілянину в Мукачевому, не завершена.

На питання, скільки бійців «Правого сектору» ховаються, прес-секретар СБУ відповіла, що більше 10, і всі вони є жителями Закарпаття.

«Ми постійно ведемо діалог, ми блокуємо місцевість, де перебувають ці люди… Ми вимагаємо, щоб вони склали зброю і здалися. Ми гарантуємо чесне і об’єктивне розслідування справи, в тому числі всіх обставин, які призвели до такого розвитку подій. Подальшого кровопролиття ми не допустимо», – сказала Гітлянська.

Вона зазначила, що «СБУ зробить все, щоб забезпечити безпеку громадян і перешкодити тим, хто хоче дестабілізувати ситуацію в Україні».

Гітлянська запевнила, що СБУ і надалі буде продовжувати рішучу боротьбу з контрабандою не тільки на Закарпатті, але й в інших регіонах України.

Також Гітлянська поінформувала, що за три доби правоохоронними органами було проведено 40 обшуків в обох сторін конфлікту.

Фото: PMG.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *