ОСТАННІ НОВИНИ

«Правий сектор» виставив на Львівщині «ввічливі» блокпости  

|

ПС dt.ua

Блокпости, які Правий сектор розставив на Львівщині носять виключно ввічливий характер і мають вберегти від проникнення на територію області диверсійних груп і так званих тітушок. Про це сьогодні на прес-конференції присвяченій подіям в Мукачевому розповіла голова ради ГО «Правий сектор-Захід» Олена Живко.

Відповідаючи на питання журналістів, як мають поводити себе мирні львів’яни, якщо їх зупинять бійці «Правого сектору» на одному із блокпостів, пані Живко розповіла, що бійці їхньої організації лише ввічливо зупиняють автомобілі.

«Ми зупиняємо тільки високо габаритні транспортні засоби, в яких їздять лише чоловіки або чоловіки у формі. Є такі транспортні засоби, як не відгукуються на наше прохання і їдуть далі про це ми повідомляємо патрулі ДАІ. Такими діями ми робимо все, щоб на Львівщину не проникли диверсійні групи і не було жодних провокацій», – розповіла О. Живко.

Нагадаємо, що за офіційними даними спільноти ГО «Правий сектор-Захід» на Львівщині блокпости виставлено на трасі Київ-Львів (поблизу Гамаліївки). Також міні-фортифікаційні споруди діють на Самбірській трасі та поблизу міста Стрий і під Києвом.

Додамо, що на початку подій у Мукачевому блокпости «Правого сектору» були виставлені для того, щоб не допустити рух військової техніки в сторону Закарпатської області.

Фото: dt.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *