ОСТАННІ НОВИНИ

На Полтавщині автобус з бійцями Нацгвардії потрапив ДТП. Є загиблі  

|

У Полтавській області на 156-му кілометрі автодороги «Київ-Харків» вчора, 12 липня, близько 19:00 сталося ДТП, в результаті якого загинув боєць Національної гвардії України, ще шестеро постраждали. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Полтавській області, передає Еспресо.TV

«В результаті ДТП 29-річний пасажир автобуса загинув на місці. Шестеро пасажирів автобуса у віці 22, 36, 40, 51 років та двоє 34-річних отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Двоє з них доставлені до Пирятинської центральної районної лікарні. Відомо, що в автобусі знаходилися військовослужбовці з Вінницької області, які проходять службу в одній з військових частин Національної Гвардії.

im578x383-PM506image003 (1)

За попередньою інформацією, ДТП сталося після того, як водій автомобіля марки Volkswagen Jetta при виїзді з другорядної дороги допустив зіткнення з автобусом. Після зіткнення автобус в’їхав у напівпричіп вантажівки Renault, який рухався в попутному напрямку.

В результаті події 28-річний водій легковика (житель Києва) і його 20-річна пасажирка (мешканка Полтавської області) також отримали тілесні ушкодження, але від госпіталізації відмовилися.

im578x383-PM338image004 (1)

В даний час правоохоронці з’ясовують обставини ДТП, вирішується питання про внесення факт у Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *