ОСТАННІ НОВИНИ

У мережі зявилося відео з місця вбивства поштарів у Харкові

|

Сьогодні, 10 липня, в результаті обстрілу в Харкові загинули троє людей, які перебували в автомобілі поштової служби. На каналі Accidents news в YouTube вже з’явилося відео з місця вбивства, передає тсн.

харків

Стало відомо, що після вбивства злочинець забрав кілька мішків з поштовими відправленнями, сів в автомобіль і зник з місця. У місті введено план перехоплення. Інших постраждалих внаслідок злочину немає.

Пізніше у МВС повідомили, що злочинець забрав 2,3 мільйона гривень. При цьому у розпорядженні Міністерства внутрішніх справ вже є інформація про прикмети злочинця, який розстріляв трьох співробітників “Укрпошти” у Харкові.

“Зріст підозрюваного – 190 см, світле волосся, попереду короткий чубчик, ззаду довге волосся. Був одягнений – світла сорочка, сірі короткі бриджі. На ногах сандалі”, – зазначив радник глави МВС Геращенко. Крім того, у момент нападу на злочинці була одягнена каска, маска, бронежилет”. Злочинець виїхав на ВАЗ 2110 сріблястого кольору – номер АХ8632АЕ.

Нагадаємо, що сьогодні зранку радник глави МВС Анатолій Геращенко повідомив, що у Харкові невідомі розстріляли трьох працівників «Нової пошти». Згодом виявилось, що загиблі працювали в «Укрпошті».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *