ОСТАННІ НОВИНИ

Генпрокуратура оскаржує рішення суду зняти обвинвачення з ректора Мельника

|

Мельник

Генеральна прокуратура невідкладно готує апеляційну скаргу на виправдувальний вирок екс-ректору Національного університету Державної податкової служби України Петру Мельнику. Про це пише УНІАН з посиланням на  Управлінні зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генпрокуратури України.

Державне обвинувачення представило суду достатньо обґрунтовані, одержані у законний спосіб докази вини Мельника у вчиненні корупційних злочинів. Генпрокуратура орієнтувала суд на ухвалення обвинувального вироку та призначення покарання у вигляді позбавлення волі строком на 9 років з конфіскацією майна та позбавленням права обіймати відповідні посади строком на 3 роки.

Проте всупереч встановленим фактичним обставинам справи, які сторона обвинувачення вважала об’єктивно доведеними, суд дійшов висновку про недоведеність вини обвинуваченого та ухвалив виправдувальний вирок.Генеральна прокуратура категорично не згодна із завідомо недостовірними висновками суду, у зв’язку з чим невідкладно готується апеляційна скарга.

Нагадаємо, що сьогодні Ірпіньский суд зняв усі обвинувачення зі сканадльно відомого колишьного ректора податкової академії Петра Мельника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *