ОСТАННІ НОВИНИ

Безперервний різнокольоровий гаплик. Як паркуються маршрутки в центрі Львова

|

Можна безкінечно дивитися на три речі – на вогонь, на воду та на те, як маршрутки намагаються пролізти до зупинки біля Кумпеля на просп. Чорновола, – пише у Livejournal користувач  alex_shutyuk.

bardak

“Не знаю, чи є у Львові більш хаотична та завантажена зупинка громадського транспорту, адже крізь неї проходять 28 маршрутів. ДВАДЦЯТЬ ВІСІМ! Воно й не дивно, що на ній щодня має місце бути безперервний різнокольоровий гаплик (автор вжив інше слово, яке змінюємо з цензурник міркувань – Ред.). Мав нагоду спостерігати за ним з шостого поверху готелю Львів – звідти це виглядає особливо комічно.

Завжди цікавило, що заважає водіям ставати в кінці зупинки, щоби наступний міг зупинитися просто за ним? В реальності все відбувається навпаки. Кожен маршрутчик чомусь намагається стати якнайближче до початку, всі наступні об’жджають його та стають попереду, блокуючи йому виїзд. Зрештою збирається ціла черга, яку блокує той, хто приїхав до зупинки останнім. Всі сигналять та нервуються
До слова, колишній головний архітектор Ляйпцига Вольфганг Кунц, який теж спостерігав за цим бедламом, сказав, що бував у Калькутті і там це виглядає так само».

bardak1

bardak2

bardak4

bardak5

bardak6

bardak7

Для більшого занурення в атмосферу користувач радить також подивитися відео.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *