ОСТАННІ НОВИНИ

Майданівці та військовослужбовці зможуть отримати протези іноземного виробництва за кошти обласного бюджету

|

ЛОРПід час четвертого пленарного засідання ХХХІV сесії Львівської обласної ради депутати затвердили механізм протезування за кошти обласного бюджету осіб, постраждалих під час Революції Гідності та проведення антитерористичної операції, інформує прес-служба Львівської облради.

Рішенням сесії депутати внесли зміни до програми «Діагностика, лікування та реабілітація осіб, які постраждали внаслідок (під час) Революції Гідності та антитерористичної операції, на 2014-2015 роки». Відповідно до цих змін постраждалі під час Революції Гідності особи та військовослужбовці Збройних Сил України й інших законних військових формувань, які постраждали під час АТО, зможуть за кошти програми отримати протезування нижніх та верхніх кінцівок засобами іноземного виробництва.

Нагадаємо, що на реалізацію програми ««Діагностика, лікування та реабілітація осіб, які постраждали внаслідок (під час) Революції Гідності та антитерористичної операції, на 2014-2015 роки» Львівська обласна рада виділила у 2014 році 1 млн грн, у 2015 – 3 млн грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *