ОСТАННІ НОВИНИ

Нова поліція дійде до кожного села, - Яценюк

|

яценюк

Нові патрульні служби будуть створені у великих містах, а згодом в усіх населених пунктах країни. Про це сказав прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час «10 хвилин з прем’єр-міністром», передає УНІАН.

«Із 30 тисяч молодих людей, які подали заявки, ми набрали 2 тис. хлопців і дівчат, які вийшли на патрулювання Києва. Далі ми підемо по великих містах – Харків, Одеса, Дніпропетровськ. Але ми дійдемо до кожного селища і села», – сказав Яценюк.

Прем’єр-міністр  зазначив, що нові патрульні поліцейські, які заступили на патрулювання Києва, пройшли найкраще тренування, в тому числі з фахівцями США та Канади.

«Вони отримали нові знання, нове тренування, нову культуру спілкування. Але зміни у країні – це не тільки служіння поліцейських на благо громадян. Це означає, що ми всі виконуємо закон і поважаємо права одне одного. Ми поважаємо не тільки форму, а гідність поліцейського, який став на захист людей», – зазначив  Яценюк.

Нагадаємо, що  суботу ввечері, 4 липня, нові поліцейські патрулі вийшли працювати на вулиці Києва. Патрульна поліцейська служба створюється в Україні у  рамках реформування органів внутрішніх справ.

Фото: 112.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *