ОСТАННІ НОВИНИ

На «Південному» відкрили нову квест-кімнату «Психіатричне відділення»

|

unnamedНова квест-кімната «Психіатричне відділення» запрацювала під брендом ExitGame (exitgame.com.ua/lviv) на території торгового комплексу «Південний».

Минулого року в Україні почала набирати обертів популярність серед нового виду розваг – квест-кімнат. Звичайна, на перший погляд, гра заполонила більшість міст України немов гарячка. Київ, Одеса, Харків, Львів, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Луцьк, Тернопіль, Івано-Франківськ, де б Ви не були завжди зможете знайти нерозгадані головоломки, загадки та секрети.

Як це працює?

Згадайте усім Вам нашумілу гру «Форт Боярд». Чи не кожному з Вас хотілося бути учасником та героєм цієї гри? Квест – кімнати – це молодший брат відомої гри. Відтепер кожен, хто збере команду у складі мінімум 2 та максимум 5 чоловік зможе випробувати свій інтелект, кмітливість, логіку та вміння працювати в команді.

Одна з найкращих компаній, що пропонує свої послуги на українському ринку, відкрила чергову кімнату у Львові.

ExitGame – бренд, який славиться цікавістю своїх квестів. Організатори ретельно підбирають на придумують сценарії для своїх кімнат. Бренд представлений у Києві, Львові, Одесі, Харкові, Тернополі та не планує зупинятися у саморозвитку.

Вже зараз у Львові у Вас є можливість відвідати 2 надзвичайно цікаві кімнати – «Психіатричне відділення» та «Підпільна лабораторія».

unnamed (1)З понеділка до неділі з 11:00  до 23:00 Ви можете на годину часу перенестися у іншу реальність та відчути себе заручником ситуації у ролі психа, грабіжника, героя відомого фільму чи історичного персонажа.

Зовсім безневинна гра викличе у Вас масу емоцій та відчуттів – захоплення, адреналін, страх, цікавість, паніку тощо.

За сценарієм «Психіатричного відділення» Вас викрала таємна організація, яка планує ставити досліди над Вашим розумом. Організація насильно утримує Вас у психіатричному відділенні. Для того, щоб залишитись живими, Вам потрібно покинути психіатричне відділення разом з іншими заручниками. До повернення злодіїв залишилося 60 хв. Ваш час пішов!

Бронюйте гру на сайті exitgame.com.ua або за телефоном 093 073 38 22 та приходьте зіграти у неперевершену гру на ТВК «Південний».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *