ОСТАННІ НОВИНИ

На Полтавщині податкову обстріляли з гранатомету  

|

У Полтавській області невідомі вистрілили з гранатомету в кабінет міжрайонної Державної податкової інспекції. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на відділ зв’язків із громадськістю УМВС України в Полтавській області.

«До чергового Карлівського районного відділу міліції вночі 1 липня надійшло повідомлення про вибух від охоронця Карлівської міжрайонної державної податкової інспекції. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Карлівського райвідділу міліції», – йдеться у повідомленні.

1435741785-6738

Під час огляду території та приміщення в одному із службових кабінетів правоохоронці виявили та вилучили частину стабілізатору пострілу РПГ та зафіксували пошкодження віконної рами, прилеглої частини стіни і стелі над вікнами.

На прилеглій території, неподалік від будівлі, працівники міліції виявили та вилучили два РПГ. За попередньою інформацією, один з них був відстріляний, інший – перебував у зведеному стані.

1435741785-7025

На місці працює слідчо-оперативна група, яка вивчає обставини події та встановлює осіб, причетних до скоєного кримінального правопорушення.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом). Санкція статті передбачає від трьох до десяти років ув’язнення.

Фото: mvs.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *