ОСТАННІ НОВИНИ

Що буде з правоохоронцем, якого спіймали у нетверезому стані за кермом авто

|

Заступник начальника жовківської міліції з оперативної роботи Олег Маланяк буде звільнений з правоохоронних органів. Про це заявив «Погляду» начальник РВ міліції у Жовківському районі Олександр Гостіщев.

«Моя позиція однозначна: даний працівник працювати у райвідділку більше не буде, оскільки він заплямував репутацію міліції, райвідділку, який тільки почав знову відновлювати повагу у людей», – сказав Олександр Гостіщев.

Таку ж долю начальник міліції Жовківщини пророкує і для завідувача місцевої поліклініки, який нещодавно розтовк 5 машин у смт Куликів.

«Ми отримали висновки експертиз, що він був у середньому стані алкогольного сп’яніння. Вже направлено листа до обласного лікаря для того, щоб ця людина, тим паче лікар був звільнений», – заявив Олександр Гостіщев.
Він також додав, що для держслужбовця така поведінка неприпустима.

пяний міліціонер«Моя позиція така: якщо людина є держслужбовцем, то вона не має права на таке, яке допустив мій заступник і таке, яке допустив завідувач Жовківської поліклініки. Я розумію, що всі ми люди і всі повинні відпочивати, але вони мали взяти таксі і поїхати додому або відпочивати вдома», – підкреслив Олександр Гостіщев.

Як повідомляв «Погляд», 24 червня громадські активісти «Автомайдану» спільно з працівниками ДАІ затримали автомобіль, за кермом якого був п’яний заступник начальника Жовківської міліції.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *