ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці виявили вогнепальну зброю у дитячій іграшці

|

Пістолет марки «Вальтер», набої до нього, а також помпову рушницю виявлено під час санкціонованого обшуку квартири, яку деякий час орендував фігурант, розшукуваний за вчинення тяжкого кримінального правопорушення. Вилучена зброя направлена на експертизу. Пошуки зловмисника тривають, інформує Магнолія-ТВ з посиланням на прес-службу Маріупольського МУ ГУМВС України в Донецькій області.

пістолетДо оперативних працівників Приморського райвідділу міліції надійшла інформація про те, що в одній з квартир зберігається вогнепальна зброя. На момент прибуття міліціонерів у квартирі перебувала господиня оселі. Вона пояснила, що здавала помешкання чоловіку 1967 року народження. Деякий час тому наймач з квартири виїхав.

Олексій Тарасов, начальник сектору карного розшуку Приморського РВ Маріупольського міськуправління зазначає, що при проведенні обшуку за вказаною адресою у м’якій іграшці було виявлено та вилучено пістолет марки «Вальтер». Крім того, міліціонери вилучили 5 патронів до нього і помпову рушницю. Зараз з виявленими предметами працюють експерти.

пістолет 2Чоловік розшукується за вчинення тяжкого кримінального правопорушення.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами». Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Пошуки господаря збройного арсеналу тривають.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *