ОСТАННІ НОВИНИ

Караванська презентувала у Львові колекцію вишиванок

|

У Святоюрському парку відбувся показ колекції «Vyshyvanka Couture». Подія для Львова неординарна і такого десанту VIP-персон столиця Галичини не пам’ятає давно. Того вечора тут зібралися перші люди міста, області, народні депутати, телеведучі та артисти, повідомляє Press-центр.

вишванка-1

Під супровід українських пісень в джазовій інтерпретації на подіум, встелений сіном, виходили босоніж моделі у старовинних українських строях ХVIII-XIX століть із фондів Музею етнографії та у сучасних вишиванках, розроблених дизайнером Оксаною Караванською спеціально для цього показу. Вражає неординарність дизайнерських вишиванок, адже поєднання традиційної вишивки з шифоном, вовною, сіткою чи хутром – дуже сміливе рішення.

вишванка-2

До речі, вхідний квиток на показ був не з дешевих – тисяча гривень. Однак усі виручені гроші Оксана Караванська обіцяє передати на відновлення Митрополичих садів, котрі чекають на реставрацію уже майже 15 років, та на реконструкцію музейних старовинних строїв. Окрім того, після показу за 50 тисяч гривень можна було придбати ексклюзивну вишиванку від Оксани Караванської. Хто став щасливим власником дизайнерської речі, організатори не розголошують.

Фоторепортаж: JetSetter.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *