ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартувало навчання майбутніх поліцейських

|

У Львівському державному університеті внутрішніх справ розпочався урочистий «старту» навчання для нової поліції міста Львова. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

74

Відбір у лави поліцейських, який розпочався 15 травня, був досить жорстким та ретельним.

Перш ніж вступити на курси первинної професійної підготовки (спеціалізації – авт.) слухачів патрульної служби, всім сміливим добровольцям потрібно було пройти низку випробувань. Спершу, це були тестування на комп’ютері, що перевіряли загальну ерудованість та логічне мислення. Далі охочі повинні були пройти військово-лікарську комісію, яка і вказала хто з них «придатний» до служби. Наступною була здача нормативів із фізичної підготовки, а також – психологічні тести. Завершальним етапом марафону пошуків гідних кадрів стала структурована співбесіда.

75

Із 25 червня перші 208 новобранців (процес відбору наразі продовжується – авт.) розпочали своє двомісячне навчання на базі Львівського державного університету внутрішніх справ.

76

Варто зазначити, що упродовж навчального процесу слухачі матимуть змогу опанувати  25 навчальних дисциплін, зокрема: «Основи діяльності патрульної служби», «Вогнева підготовка», «Тактико-спеціальна підготовка», «Професійна етика» та «Фізична підготовка». Тренери, які здійснюватимуть підготовку майбутніх поліцейських, також пройшли детальний відбір та прослухали тренінги щодо методики викладання.

Фото: Вікторія Івашинюта

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *