ОСТАННІ НОВИНИ

Розстріл туристів. У Тунісі терористи вбили майже три десятка людей

|

im578x383-Touris-hotel-Tunisia_The-Cairo-PostУ місті Сус терористи влаштували напад на п’ятизірковий готель Imperial Marhaba.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Reuters.

Наразі точна кількість жертв невідома, але їхня кількість продовжує зростати. Терористи влаштували перестрілку з поліцією, є вбиті та поранені. Один з нападників був застрелений поліцією.

im578x383-Tunisia_ReutersСус – один з найпопулярніших курортів Тунісу. Там бувають туристи з Європи, та сусідніх країн Північної Африки.

Тим часом, як повідомляє газета The Sun, в самому готелі знаходяться британські туристи, вони забарикадувалися у своїх номерах після того, як почули стрілянину.

МВС Тунісу заявило про загибель 27 осіб при стрільбі в готелі. За його даними, більшість загиблих – закордонні туристи.

Телеканал Sky News повідомляє, що атаковані одразу два готелі.

Туристи розповіли телеканалу, що люди побігли з пляжу як тільки почались постріли.

Зараз вони зібрались на рецепції та ховаються по номерам. “Люди бігать по всьому готелю. Нікому насправді не сказали, що робити”.

“Звучить як стрілянина з кулемету. Тут люди плачуть та впадають в істерику. Ми щойно піднялись до нашого номеру”.

Менеджером з розваг Хамуда розповів NBCnews, що зі слів гостей готелю двоє нападників “прийшли з моря”. Вони висадились на пляжі, поблизу якого знаходяться два готелі: El Mouradi Palm Marina та Imperial Marhaba. Один з нападників був застрелений поліцією, другого ще переслідують.

im578x383-Tunisia_twitterТуніс нещодавно вже пережив атаку терористів на туристів. 18 березня двоє ісламістів атакували Національний музей Бардо. Було вбито 22 особи, переважно іноземних туристів. Ще 44 особи були поранені. Відповідальність за атаку взяла на себе “Ісламська держава”, або ж ІДІЛ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *