ОСТАННІ НОВИНИ

Протестувальники в Єревані заявили про готовність до безстрокової акції

|

Єриван komtv.org

У Єревані демонстранти, які четвертий день поспіль протестують проти подорожчання електроенергії, мають намір продовжувати проводити акції доти, поки їх вимоги не буде виконано. Про це заявив член координаційної групи “Ні грабунку” Вагінак Шушанян на мітингу, що проходив цієї ночі у центрі Єревану, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на “Новости-Армения”.

Шушанян зазначив, що всі охочі кожен день можуть з 18:00 збиратися на Площі свободи, звідки ходою непокори проходити по вулицях Єревану і приєднуватися до активістів, які перебувають на проспекті Баграмяна.

«Однак усе буде проходити в рамках закону, хода буде мирною, ми не порушуємо Конституцію і порядок. Ми проводитимемо мирну ходу незалежно від того, скільки нас буде – троє або тисячі», – заявив Шушанян.

Нагадаємо, учасники акції протесту вимагають скасувати рішення Комісії з регулювання суспільних послуг Вірменії від 17 червня про підвищення тарифу на електроенергію, почати переговори про зниження тарифів і покарати поліцейських, винних у побитті демонстрантів 23 червня.

Представники громадянського руху «Ні грабунку» з 19-го червня проводять в Єревані мітинги проти підвищення тарифів на електроенергію. Рано вранці 23-го червня поліцейські із застосуванням водометів на проспекті Баграмяна розігнали мирну демонстрацію, що прямувала до адміністрації президента країни, в результаті чого постраждали 25 осіб.

Масштабна акція відновилася в той же день увечері, мітинги носять виключно мирний характер. В даний час проспект Баграмяна продовжує залишатися заблокованим.

Фото: komtv.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *