ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові державні виконавці разом з тітушками ледь не довели жінку до самогубства

|

Подія сталася вчора, 23 червня, коли чиновники у примусовому порядку намагалися виселити мешканку з її власної квартири. Про це повідомляє кореспондент 032.ua.

За словами власниці квартири Галини Осипович, судова тяганина розпочалася у 2011 році, коли виявилося, що квартира, в якій вона проживала разом із неповнолітнім сином, їм більше не належить.

виселення 2«Згодом ми дізнаємося про ще одну обставину: мого сина, у 1990-х роках, якимось неймовірним чином виписали з квартири. Але довідка була підроблена, у суді нам вдалося це довести. Тому виселення мали б зупинити», – розповідає Галина Осипович.

Втім, історія на цьому не закінчилася. Коли адвокат пані Галини звернувся до суду з проханням видати сім’ї ухвалу суду про заборону виселення, то отримала відмову.

«В суді мені просто відмовили. Бо там всі були куплені. Хоча добре знали, що довідка підроблена, це могла зрозуміти навіть маленька дитина. А от представники Шевченківського суду чомусь вперто не бачили підробку. Довідка була написана ручками із різними чорнилами. Та на це судді не звертали уваги і не припинили процес виселення дитини», – зазначила адвокат потерпілої Олена Кольбан.

І от вчора, 23 червня, під дверима Галини Осипович знову з’явилися судові виконавці. Та не самі: разом з ними з’явилися міцно збиті хлопці, або як кажуть у народі – «тітушки». Вони почали виламувати двері, запускали у квартиру сльозогінний газ і побили мешканців помешкання.

виселення 3«Сьогодні тут було справжнє пекло. Разом із представниками виконавчої служби поприходили «тітушки», які почали бити вікна, залізли на дах будинку і намагалися звідти проникнути у помешкання. Потім запустили через вікно сльозогінний газ. Викручували мені руки, один із них навіть погрожував травматичним пістолетом.

Довели мене до того, що я просто взяла кухонний ніж, і на сходовій клітці пообіцяла, що коли хтось наблизиться до моєї квартири, я вчиню самогубство. Лише після цього випадку нам вдалося поговори по-людськи. Бо насправді, вони навіть не знали, за що вони нас б’ють. Коли ми показали їм рішення суду, усі необхідні довідки, вони дуже здивувались. Думали, що ми живемо тут незаконно і не пускаємо сюди іншу сім’ю», – розповідає Галина Осипович.

А тим часом, адвокат пані Галини впевнена, якщо незабаром сім’я не отримає ухвалу суду, подібна історія може повторитися знову.

виселення

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *