ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатам-регіоналам вручили повістки до армії просто на сесії міськради

|

На сесію Харківської міськради представники обласного військкомату принесли повістки місцевим депутатам. На засіданні були озвучені 11 прізвищ депутатів, які мають з’явитися до військкоматів. Про це повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Двом народним обранцям повістки вдалося вручити одразу – це очільник місцевого осередку організації Віктора Медведчука «Український вибір» Андрій Лесик та депутат Олексій Липчанський.

Решта ж депутатів або були відсутні, або відмовилися отримувати повістки під час сесії, тому представники військкомату пообіцяли вручити документ після завершення засідання.

«Вручали повістки тим, хто не має права на відстрочку, не має броні і за станом здоров’я може проходити військову службу. Це їхнє робоче місце, а тому ми маємо право прийти і вручити повістки на законних підставах», – сказав помічник обласного військового комісара з правової роботи Володимир Новіков.

Усі депутати, прізвища яких пролунали, є членами фракції Партії регіонів, проте Новіков закликав не шукати в цьому підтексту. За його словами, з повістками прийшли до всіх військовозобов’язаних депутатів незалежно від їхньої політичної приналежності.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *