ОСТАННІ НОВИНИ

Відома голлівудська кіностудія зніме фільм про війну на Донбасі  

|

Донецький аеропорт Сергій Лойко

Репортажі російського журналіста Сергія Лойка, який чотири дні жив серед українських військових та добровольців з Правого Сектору у Донецькому аеропорту, екранізують. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook  Сергія Лойка.

Одна з найвідоміших світових кіностудій купує розповідь Сергія Лойка «Minibus to Hell» – «Автобус, який прямує на Схід».

Лойко також поділився посиланням на репортаж для Los Angeles Times, який розповідає про водія похоронно-весільного мікроавтобуса Олександра Косенка, який на своїй машині возив групу бійців під Піски.

«Про результати переговорів повідомлю пізніше», – написав Лойко.

Довідка.

Сергій Лойко – російський журналіст, письменник, фотограф, перекладач. Працює кореспондентом Los Angeles Times, співпрацює з радіостанцією «Ехо Москви» та «Новою газетою». Під час війни на Сході України як кореспондент Los Angeles Times зробив серію репортажів з Донбасу. Сергій Лойко став єдиним іноземним кореспондентом, що побував в обложеному російськими бойовиками Донецькому аеропорту. В кінці жовтня 2014 року він провів там чотири дні серед українських військових та добровольців з Правого Сектора. Результатом чого стала стаття з галереєю власних світлин на першій шпальті Los Angeles Times.

Фото: Сергій Лойко

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *