ОСТАННІ НОВИНИ

У моргах і лікарнях Донецька і Луганська вже не має місця, - Шкіряк

|

лікарня

Значне накопичення ворожої важкої техніки, танків, РСЗВ, ствольної артилерії на лініі розмежування свідчить про бажання Кремля переходити до нової стадії ескалації військового конфлікту на Донбасі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє радник керівника МВС України Зорян Шкіряк, передає УНІАН.

Разом з тим, Шкіряк відзначає серйозні проблеми у терористів із живою силою, оскільки бойовики несуть колосальні втрати вбитими та пораненими.

«Починаючи з подій в Мар’янці, бойовики втратили понад 400 чоловік вбитими і близько 800 пораненими. В моргах і лікарнях Донецька і Луганська – аншлаг. Лежать всюди, навіть в приймальних відділеннях на підлозі. Лікувати нічим, антисанітарія, розпач та хаос», – йдеться у повідомленні.

як повідомляє радник міністра, російська влада може знову застосувати регулярні частини ЗС РФ для спроби прориву в глиб нашоі територіі на кількох ділянках лініі фронту.

«Наразі, кадрових військовослужбовців російської армії на територіі Украіни понад 10 тисяч. Ймовірніше всього, це буде удар на Широкіне – Лебединське, Мар’янку – Артемівськ, Станицю Луганську – Щастя», – йдеться в повідомленні.

Фото: Соціальні мережі

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *