ОСТАННІ НОВИНИ

П’яниці, який тяжко травмував пішохода, лише на два роки заборонили сідати за кермо

|

8788787У Стрию місцевому мешканцю, винуватцю дорожньо-транспортної пригоди, «Феміда» заборонила керувати транспортними засобами упродовж двох років, повідомляє ГУ МВС у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася близько 16 години 21 листопада минулого року на одній з вулиць міста Стрия. Тоді 37-річний місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом власного автомобіля, на нерегульованому пішохідному переході вчинив наїзд на пішохода. У наслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпілий, 67-річний чоловік, отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Працівники міліції під час досудового слідства, встановили, що винуватцем даної ДТП є водій автомобіля, який порушив правила безпеки дорожнього руху. Обтяжила його вину та обставина, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння.
37-річний чоловік щиро розкаявся у вчиненому, добровільно відшкодував потерпілому завдану шкоду.

Стрийський міськрайонний суд, взявши до уваги усі обставини справи, визнав обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, та призначив покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на два роки.

Згідно ст. 75 КК України звільнив його від відбування основного покарання (позбавлення волі) з випробуванням, якщо він упродовж іспитового строку – два роки, не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *