ОСТАННІ НОВИНИ

Мобілізація має бути примусовою. Людей треба відправляти на «м'ясо», - терорист про донеччан

|

Терористичний ватажок ДРГ “Русич” Олексій Мільчаков пропонує гнати силою на передову на “м’ясо” донецьких чоловіків, які минулого літа поїхали з міста через військових дій, пише Новий погляд.

Також він пропонує у разі початку бойових дій ввести примусову мобілізацію. Про це він заявив в інтерв’ю одному з інформаційних агентств бойовиків.

Вбивчу критику отримали від Мільчакова ті жителі Донецька, які минулого літа виїхали з міста в період активної фази АТО.

“Що сказати цим людям? Вони втекли тим літом. Багато. Потім повернулися. Живуть, як ні в чому не бувало. Вони не розуміють, що коли війна спалахне з новою силою, якщо ворог спробує Донецьк штурманути, то їх це теж торкнеться. Їх українська сторона оцінює як сепаратистів. Ми їх оцінюємо як нестабільний, ненадійний елемент, який у критичній ситуації може підвести. А мужикам має бути соромно. Вони он кабани ходять здорові. Якщо б вони всі в атаку пішли, вони б давно вже з Пісків, з Авдіївки лопатками саперними всіх вибили. Але нікому це не треба. Всі хочуть сидіти, відпочивати, пити пивко. І думати, що війна їх омине. Війна торкнеться всіх”.

Висловив бойовик свою думку про ситуацію, якщо почнуться активні бойові дії.

“Якщо почнеться щось екстрене, думаю, людей силою поженуть. Я б на місці “Донецької республіки” так би і зробив. В екстрених випадках мобілізація повинна бути примусовою. Людей треба відправляти на те м’ясо, на яке зараз відправляють “ополченців”. Цим повинні займатися люди, які від цієї війни намагаються вислизнути”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *