ОСТАННІ НОВИНИ

Добродомов виходить з фракції БПП, але залишається в коаліції

|

dc788d85c63cdfbb7c5cf

Секретар Комітету ВРУ з питань запобігання і протидії корупції, лідер «Громадського руху «Народний контроль» Дмитро Добродомов виходить із фракції «Блок Петра Порошенка». Утім народний депутат надалі працюватиме в коаліції. Про це сьогодні, 18 червня, у кулуарах  Верховної Ради повідомив сам  Дмитро Добродомов.

Своє рішення він пояснив так:  «Вважаю некоректним далі залишатися в фракції  «Блок Петра Порошенка», оскільки йду на місцеві вибори з власною політичною силою, яка називається  «Громадський рух «Народний контроль». Це політична партія, яка заснована на регіональному будівництві, місцевих лідерах, на основі активного громадянського суспільства, волонтерах».

Водночас Дмитро Добродомов уточнив, що вихід з фракції «Блоку Петра Порошенка» не означає і вихід з коаліції.

Народний депутат нагадав, що балотувався до ВРУ як самовисуванець у 115-му ВО (м. Львів). Після перемоги на виборах добровільно вступив до фракції «БПП», щоб стати учасником першої, демократичної коаліції.

«Мій підпис стоїть під коаліційною  угодою, але наданий час я не підтримую хід її виконання. За моїм аналізом, від усього обіцяного ми виконали лише близько 20%. Це поганий результат. Нема кадрової політики, реальної боротьби з корупцією, є багато позицій, які не влаштовують. Як наслідок цього, багато скандалів. Політика стає все більш відірваною від суспільного середовища», – наголосив Дмитро Добродомов.

Він підкреслив, що його партія «Громадський рух «Народний контроль» опиратиметься на місцевих активістів, громадських діячів, яким потрібно «дати можливість приймати рішення».

«На жаль, політична кон’юнктура закриває їм цей хід. У кращому випадку партії можуть взяти для підняття рейтингу двох-трьох яскравих громадянських активістів, і ми отримаємо те, що мали раніше. Це неприпустимо», – резюмував лідер «Народного контролю».
Фото: glavpost.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *