ОСТАННІ НОВИНИ

За скільки українці готові продати свій голос на виборах

|

На майбутніх місцевих виборах восени 2015 половина громадян України (51%) готові продати свій голос за суму, що не перевищує 500 гривень.

139545Про це свідчать дані соціологічного дослідження “SocioStream AG”, результати якого оприлюднені 17 червня, інформує Обозреватель.

Згідно з опитуванням, 15,7% респондентів готові продати свій голос за суму, меншу 200 грн. За суму від 200 до 300 грн за потрібного кандидата чи партію готові проголосувати 22% респондентів.

13,2% громадян оцінили свій голос в суму від 300 до 500 грн.

“Рівень добробуту громадян досить низький і навіть Революція гідності не позбавила їх від бажання брати від кандидатів” що-небудь, але прямо тут і зараз “, – повідомив голова експертної ради” SocioStream AG “Олександр Медведєв.

Тим не менш, за словами експерта, виборець не вважає, що купівля його голосу дає депутату право на бездіяльність в майбутньому.

“Продавши голос, український виборець повністю впевнений, що має право вимагати з депутата результативної роботи”, – зазначив експерт.

Опитування проведене 8-13 червня 2015 у всіх регіонах України, крім АР Крим, м Севастополя, Донецької та Луганської областей. Похибка вибірки для України в цілому не перевищує 4%.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *