ОСТАННІ НОВИНИ

Українські бійці знищили групу російських снайперів

|

Поблизу Станиці Луганської українські військові нейтралізували снайперську групу російських спец призначенців. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи “Інформаційний спротив”, народний депутат Дмитро Тимчук.

10383531_815528128509694_8484180031376381379_n“В районі н. п. Станиця Луганська сили АТО успішними контрснайперськими діями нейтралізували снайперську групу російського спецназу (з боку росіян є втрати)”, – зазначив Тимчук.

Він також повідомив, що протягом доби на Приморському напрямку, в районі Широкиного і північно-західніше (включаючи ділянки в районі населених пунктів Павлопіль і Чермалик) противник активно використовував 120-мм міномети і 122-мм артилерію – працювала так звана “новоазовська артгрупа – шість гармат Д-30 і вісім САУ 2С1 “Гвоздика”.

“У денний час сили АТО зафіксували в “нейтральній смузі” й відкрили вогонь по кількох спостерігачах-коректувальниках противника. Спостерігалося переміщення бронетехніки бойовиків вздовж позицій (чотири танки і до 10 одиниць ББМ)”, – наголосив координатор групи “Інформаційний спротив”.

За його інформацією, на Артемівському напрямку зафіксовано посилення мінометних груп бойовиків 122-мм артилерією.

“Зокрема, на ділянці в районі н. п. Новгородське зафіксовано появу артдивізіону двохбатарейного складу, всього вісім 122-мм гармат. В районі н. п. Миронівське і Золоте у вечірній час бойовики використовували танкові групи (по 2-3 танка) для ведення вогню по позиціях сил АТО, їх відхід прикривали 120-мм міномети”, – додав Тимчук.

Ілюстрація ipress.ua

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *