ОСТАННІ НОВИНИ

У Росії підняли за тривогою дві тисячі десантників

|

Дві тисячі військовослужбовців ВДВ у вівторок були підняті за тривогою на навчання, повідомили в прес-службі Міноборони РФ, пише Новий погляд з посиланням на ТАСС.

“Напередодні, більше 2000 військовослужбовців та близько 250 одиниць військової техніки Улан-Уденського і Іванівського десантно-штурмових з’єднань ВДВ були підняті по тривозі в рамках проведення планових двосторонніх командно-штабних навчань з десантуванням на незнайомій місцевості”, – сказали у відомстві.

У міністерстві зазначили, що вперше командно-штабні навчання такого рівня проводяться одночасно з двома з’єднаннями ВДВ.
На навчаннях десантники випробують нову методику управління з використанням автоматизованих систем.

Десантники будуть взаємодіяти з мотострілковими частинами Східного військового округу.

“В даний час підрозділи Улан-Уденської десантно-штурмової бригади здійснили комбінований марш в район проведення навчань, розгорнули польовий табір і командний пункт управління бригади. У свою чергу, іванівські десантники протягом доби були перекинуті в Забайкаллі літаками військово-транспортної авіації, здійснивши переліт на відстань понад 5 тис. кілометрів, після чого висунулися в зазначений район зосередження, завершили заходи з розгортання мобільного командного пункту управління дивізії “, – розповіли в Міноборони.
Основні тактичні епізоди навчань будуть розіграні на території декількох військових полігонів Східного військового округу в період з 16 по 19 червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *