ОСТАННІ НОВИНИ

Вояки полку "Дніпро-1" зафіксували масове скупчення бойової техніки терористів

|

луганськПолк “Дніпро-1” зафіксував на Донбасі масове скупчення техніки бойовиків, а також величезну кількість найманців.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби полку “Дніпро-1” на сторінці в Facebook, передає Еспресо.TV.

“Можна відверто говорити про чергові сліди присутності російської техніки та найманців, в тому числі на окупованій території Луганщини. Зокрема у Слов’яносербському районі Луганську, а на території захопленої російським терористичними військами ВЧ 3035 знайдено 24 танки, 12 БМД, 14 БТР та 11 “Уралів”.
На території іншої захопленої військової частини – базі ЗРП ВЧ А-1973 знайдено 14 танків та 7 “Уралів”.
Крім того, виявлено значну кількість “Уралів”, МТЛБ, 23 бойових танкіста бензовозів у інших районах міста”, – кажуть військові.

Усього знайдено техніки: МТЛБ – 6 одиниць, БМД – 12 одиниць, БТР – 14 одиниць, “Урал” – 47 одиниць, КамАЗ – 49 одиниць, танк – 63 одиниці.

“Свідченням регулярних порушень з боку російських найманців є значне скупчення техніки, яка за кількістю та своїм характером явно призначена не для оборони; регулярні обстріли з важкої артилерії у районі Мар’їнки, Авдіївки, Пісків, Широкіного та інших точок на карті Донецької та Луганської області, які останнім часом особливо активізувалися та ін.”, – передає “Дніпро-1”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *