ОСТАННІ НОВИНИ

В Одесі живе качка, яка малює картини

|

384766449

В Одесі мешкає качка-художниця, яка пише незвичайні картини. Полотна, створені лапками митця, господиня продає за 100 доларів. За графіку, яку качка “малює” аквареллю, охочі викладають від 400 гривень. Крім того, господиня творчого птаха – Анірі – друкує невеличкі листівки по 15 гривень, інформує ТСН.

Качку назвали U.T.C.A. Popekinsky, що розшифровується як Unique talented creative artist (Унікальний талановитий креативний художник). Таке ім’я може підійти й качці, й качуру, оскільки наразі господиня не знає статі свого вихованця, пише 048.ua.

384766410

Креативна ідея навчити качку малювати виникла у дизайнерки Анірі після відвідування виставки відомої художниці. “Так навіть качка змогла б малювати!”,  – заявила тоді Анірі, та купила каченя.

384766404

Наразі птах опановує техніку малювання на тканині. U.T.C.A. розмальовує еко-сумки, футболки та майки. У найближчих планах дизайнерки – проводити тренінги для дітей і дорослих з інтуїтивного малювання з качкою, оскільки птах, на думку господині, виплескує несвідоме.

384766431

“А ще кожний у цих відбитках бачить щось індивідуальне, як на заняттях із психологом, коли показують абстрактні картинки. Ось ми і збираємося для діток та їхніх батьків провести такі майстер-класи з інтуїтивного малювання”, – поділилася планами Анірі.

384766446

Наразі господиня веде відеоблог “Качині історії”, у якому розповідає про життя та творчість своєї пташки.

Фото: 048.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *