ОСТАННІ НОВИНИ

Конкурс краси «Міс Львів» відбудеться восени і в новому форматі

|

Цьогоріч вперше в історії заходу переможицю конкурсу краси «Міс Львів» обиратимуть народним голосуванням, а не члени журі.  Про це повідомляють в прес-службі офіційних організаторів заходу.

unnamed (2)За задумом творчої групи,  проект трансформується у реаліті-серіал, а красуню  визначатимуть  за допомогою SMS та дзвінків на короткий номер. Усі зібрані кошти підуть на потреби вояків АТО. Попередньо долучитися до реалізації соціального проекту  вже зголосився один з львівських телеканалів.

Справжньою інтригою реаліті-серіалу «Міс Львів» обіцяють стати авторитетні експерти, які допомагатимуть претенденткам на корону гідно долати перешкоди. Адже у кожній з серій на учасниць конкуксу чекатимуть неймовірні пригоди та випробування. Дівчатам доведеться поборити власні страхи, проявити людяність та розумність.

Як стверджують організатори конкурсу, Міс Львів 2015 – це не лише приваблива зовнішність, відтак шукають красивих, розумних й соціально активних особистостей із сильним характером! Кастинг проекту  планують оголосити вже найближчим часом.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *