ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловіка обікрали прямо в банку

|

62311982У Городку зловмисник обікрав чоловіка, коли він знаходився у банку. Підозрюваний забрав мобільний телефон потерпілого, який лежав на столі в банківській установі. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

До Городоцького райвідділу міліції, 12 червня, із заявою про крадіжку звернувся 23-річний львів’янин. Чоловік розповів, що коли він знаходився в банку в нього викрали мобільний телефон, який він залишив на столі. Сума завданих збитків становить понад 12 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 64-річний місцевий мешканець. Речовий доказ працівники міліції у зловмисника вилучили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот  сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *