ОСТАННІ НОВИНИ

У Маріуполі та Бердянську знову є газ, - Яценюк

|

Постачання газу до Маріуполя та Бердянська  поновилии вчора ввечері, «Укртрансгаз» достроково завершив ремонтні роботи на пошкодженому газопроводі в Донецькій області. Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

«О 6:30 ранку в п’ятницю терористи вели обстріл наших позицій та підірвали два газопроводи, залишивши без газу сотні тисяч наших громадян. Крім того, під удар було поставлено промисловість, в тому числі, найбільші підприємства української металургії, Азовсталь та ММК Ілліча. Завдяки неймовірним зусиллям українських газовиків, обидва місця розриву було ліквідовано в рекордні терміни. Вже зараз відремонтовані газопроводи підключено до мережі, і вони наповнюються газом. Дякую за роботу голові “Нафтогазу” Андрію Коболєву – у ці дні ми були з ним постійно на зв’язку», – йдеться у повідомленні.
Він також подякував співробітникам «Укртрансгазу», які в надважких умовах, під обстрілами, ризикуючи життям працювали для відновлення газопостачання маріупольцям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *