ОСТАННІ НОВИНИ

У Кременчуку на нафтопереробному заводі стався вибух: один працівник загинув

|

dbe[1

На території Кременчуцького нафтопереробного заводу “Укртатнафтасервіс” на Полтавщині стався вибух, унаслідок чого загинув співробітник підприємства. Про це повідомили в службі по оперативному контролю за обстановкою в місті міськвиконкому, передає Еспресо.TV з посиланням на “Інтерфакс-Україна”.

вибух2

Як повідомили в міськуправлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій, на Кременчуцькому НПЗ близько 10. 00 у понеділок під час проведення зварювальних робіт на резервуарі для зберігання нафтопродуктів стався вибух ємності зі спиртом.

За даними станції “швидкої допомоги”, в результаті події один 48-річний чоловік загинув, ще один постраждав. Причина вибуху встановлюється.

“Ситуація знаходиться під контролем”, – зазначив представник служби по оперативному контролю за обстановкою в місті.

вибух

Як уточнили у прес-службі ДСНС в Полтавській області, співробітник підприємства “Укртатнафтасервіс” загинув унаслідок вибуху парів метанолу.

“Станом на 11.30 будь-які загрози вибуху, пожежі або нанесення шкоди навколишньому середовищі відсутні”, – підкреслили в міліції.

Дочірнє підприємство фірма “Укртатнафтасервіс” є генеральним підрядником ПАТ “Укртатнафта” на виконання ремонтно-монтажних, ремонтно-будівельних та ізоляційних робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *