ОСТАННІ НОВИНИ

Українці перемогли з рахунком 3:0 команду Люксембургу у Львові

|

україна-люксембург

У Львові завершився матч 6-го туру відбіркового турніру чемпіонату»Євро-2016», в якому збірна України зустрічалася з командою Люксембургу і виграла з рахунком 3:0. Доля матчу була вирішена у другому таймі, інформує УНІАН.

Явний аутсайдер цієї гри команда Люксембургу зуміла на рівних протриматися з українцями протягом першого тайму. Але, відразу ж після перерви пропустила гол. Взяття воріт вийшло дещо курйозним. На 49-й хвилині Микола Морозюк навісив справа, ніхто не дотягнувся до м’яча, який влучив у груди Артему Кравцю і відскочив у ворота, під штангу – 1:0

А через 8 хвилин перевагу українців подвоїв Денис Гармаш. Розмашиста атака нашої збірної закінчилася тим, що В’ячеслав Шевчук пробив зліва – в захисника, відскочивший назад м’яч миттєво головою переправив у центр воротарського, а там головою Гармаш продовжив політ м’яча в кут – 2:0.

А під завісу гри Євген Коноплянка точним ударом довів рахунок до великого – 3:0 на користь збірної України.

Українці набрали 12 очок у турнірній таблиці Групи З наздогнавши за кількістю балів команду Іспанії. Втім, лідери групи – збірні Іспанії та Словаччини – мають по 1 грі в запасі, які проведуть у неділю пізно ввечері.

Фото: www.footboom.com

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *