ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики сьогодні 65 разів обстріляли населені пункти в зоні АТО

|

ато

Підконтрольні російській владі незаконні збройні формування впродовж дня 65 разів обстріляли позиції українських військ та мирні населені пункти в зоні проведення АТО. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі АТО.
Більшість обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку.
Декілька разів із мінометів та артсистем бойовики били по наших позиціях в районі Опитного, Пісків, Мар’їнки, Нової Ласпи, Старогнатовки. По Новомихайлівці гатили ворожі танки та РСЗВ «Град».
З «Градів» ворог бив по Троїцькому в районі Артемівська. На цьому ж напрямку з мінометів бойовики обстріляли Золоте. Луганське – з гранатометів, озброєння бойових машин, тут також працювали ворожі снайпери.
Напружено було і в районі Луганська. Трьохізбенку, Кримське, Сокольники, Новотошківське, наші позиції південніше Донецького злочинці неодноразово обстріляли із мінометів різних калібрів, танків, гранатометів, зенітних установок.
Біля Маріуполя бандформування самопроголошених геоутворень були менш активні. Три рази вони обстрілювали наших воїнів зі стрілецької зброї й автоматичних станкових гранатометів. Під вечір по Широкиному вони вдарили з гаубиць та РСЗВ «Град-П».
Двічі за день бойовики били з танків по оселях мирних мешканців в Опитному.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *