ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбулися перегони ретро-автомобілів «Leopolis Grand Prix-2015»

|

ретро авто

Сьогодні, 13 червня, у Львові відбулися перегони  «Leopolis Grand Prix-2015» у рамках міжнародного фестивалю старожитніх автомобілів. На знамениту трасу “Львівський трикутник”, що пролягає по вулицях Стрийській, Героїв Майдану, Вітовського і площі Івана Франка, виїхали позмагатися десятки ретроавтомобілів із разних країн. Про це Льввському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Міжнародний фестиваль Leopolis Grand Prix-2015 напередодні зібрав у Львові приблизно 150 автомобілів з України, Білорусі, Польщі, Литви, Латвії, Угорщини, Словенії та Чехії.

РЕТРО

Під час фестивалю для глядачів та учасників організатори запланували багато розмаїтих заходів: виставки-презентації ретро-автомобілів під відкритим небом, ретро-парад центральними вулицями міста, змагання на дитячих автомобілях, покази спеціалізованих колекцій мод на автомобільну тематику, екскурсію центральною частиною міста Львова.

РЕТРО1

Окрім того, громадська організація Авто-фан- клуб “ЗАЗ – Козак” проведе автопробіг і фестиваль ретро-автомобілів за активної підтримки управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради та Жовківської районної державної адміністрації.

РЕТРО2

Нагадаємо, що вчора у Львові розпочався щорічний автомобільний фестиваль «Leopolis Grand Prix».

РЕТРО3

Довідка

LEOPOLIS GRAND PRIX, або ВЕЛИКІ ПРИЗИ ЛЬВОВА – кільцеві автомобільні перегони, що мали статус Гран-прі, які відбувалия на вуличній трасі Львова. Етап був частиною міжнародної серії Гран-прі, попередника Формули-1. Траса задумана 1927-го року – на два роки раніше, ніж у Монако, але перші змагання відбулися на рік пізніше – у 1930-му році.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *