ОСТАННІ НОВИНИ

За продаж ртуті через Інтернет спритнику загрожує до шести років позбавлення волі

|

У Львові викрили зловмисника, який продавав ртуть через Інтернет. Як повідомляє прес-служба ГУМВС України у Львівській області, працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків, 27 квітня, викрили 41-річного чоловіка, котрий намагався через мережу Інтернет продати 500 грам ртуті, вартість якої на «чорному ринку» становить близько 3600 гривень.

«Зловмисникові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) КК України. Матеріали кримінального провадження скеровано на розгляд до суду», – повідомив начальник УБНОН ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Володимир Білоус.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *