ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні з’явилась нова патріотична соцмережа Kozakam

|

Козакам

В українському сегменті інтернету відкрилась нова патріотична соцмережа Kozakam. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на ain.ua.

Вибір українців у національних соцмережах невпинно шириться. Нещодавно відбувся запуск черговий патріотичного проекту під назвою kozakam.com. Судячи з оформлення і колір стартової сторінки та елементів аканту, відчувається що розробники надихались «Вконтакте».

Творцем Кozakam є 19-річний киянин Юрій Казінскі, студент Київського коледжу зв’язку, який навчається за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія».

За його словами, головна ідея створення цієї соцмережі – «об’єднати всіх жителів України в одній мережі, оскільки у «ВКонтакте» стає небезпечно сидіти через тотальний контроль ФСБ, а проект WEUA вже розпався».

Соцмережа Кozakam має усі основні звичні пересічним користувачам  функціональні можливості. Є можливість завантажувати у файлів у форматі .mp3, піратську музику, а відео можна завантажити з YouTube, RuTube, Vimeo.Com, Smotri.Com.

Цікавою особливістю є внутрішня валюта під назвою «Яник» для придбання подарунків, які можна дарувати друзям. В рамках спеціальної бонусної програми можна отримати 10 «яник» за кожного нового залученого користувача. Розробники також обіцяють щодня нараховувати по 1 «яників» на рахунки користувачів, що заходили на сайт протягом дня.

Фото: Print Screen

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *