ОСТАННІ НОВИНИ

Громадяни вийшли на вулицю, аби не допустити появи торгівельного павільйону на місці дитячого майданчика

|

Вчора  у дворі на вулиці Володимира Великого,61 на частині дитячого майданчика фактично вдалося зупинити будівництво павільйону, не погодженого з мешканцями будинку.

Ще донедавна тут стояв невеликий кіоск, позаду якого мали змогу гратись діти. Тепер тут залишилась лише гірка, а кіоск має трансформуватись у габаритний павільйон на три павільйони та один торговий зал,  де,  за  здогадками мешканців, розпиватиметься алкоголь.

Ініціативна група звернулась до депутатів із проханням допомогти мешканцям у боротьбі за майданчик. Мовляв, їхній ЖБК-82 опікується будинком і прибудинковою територією, частина якої тепер, виходить, вкрадена.

Депутат Львівської міської ради, співкоординатор групи «Громадянська позиція»  Володимир Гірняк  розповів  –  наразі є два шляхи вирішення проблеми.

«Треба шукати компроміс, між підприємцем і мешканцями, щоб підприємець посунувся.  По-друге, з’ясувати , чому були видані всі дозволи на будівництво на території дитячого майданчику», – порадив депутат.

Зазначимо, що вчорашня зустріч з мешканцями відбулась у рамках обговорення і реалізації власної програми розвитку міста «Львів Європейський». На зустріч прийшли понад 50 ініціативних людей, інформує прес-служба міської організації партії «Громадянська позиція».

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *