ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судять банду розбійників

|

Правоохоронці Львівщини скерували до суду матеріали кримінального провадження щодо зловмисників, котрі причетні до скоєння 13 розбійних нападів. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

10

За даними відомства, працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області у лютому затримали п’ятьох учасників злочинного угрупування, котрі упродовж тривалого часу здійснювали озброєні напади на офісні та складські приміщення підприємств, пункти обміну валют та на приватні будинки.

Як з’ясували правоохоронці, підозрювані мали спеціальну підготовку. Перед початком проведення «операції», вони тривалий час збирали дані щодо своїх майбутніх жертв та ретельно вивчали плани будівель у які мали намір проникнути. Діяли за чітко розробленим планом нападу та планом відходу по завершенню «операції».

Під час розбійних нападів зловмисники забирали гроші, ювелірні прикраси, техніку та інші цінності. Після цього зловмисники ділили гроші, а матеріальні цінності збували через довірену особу.

Під час проведення досудового розслідування працівники міліції встановили, що зловмисники причетні до скоєння тринадцяти кримінальних правопорушень. Загальна сума збитків, заподіяних потерпілим, становить майже 650 тисяч гривень.

Матеріали кримінального провадження, відкритого за фактами бандитизму, розбоїв, крадіжок та незаконного поводження зі зброєю, щодо п’ятьох учасників злочинного угрупування скеровані на розгляд до суду.

Фото: прес-служби ГУБОЗ МВС України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *