ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк пророкує «війну всіх з усіма»

|

im578x383-yatseniuk_korrespondent.netПрем’єр-міністр Арсеній Яценюк запропонував коаліції визначити формат місцевих виборів. Про це він заявив під час засідання уряду, передає Еспресо.TV.

“Хочу звернутися до членів уряду та нашої парламентської коаліції. Буде, звичайно, осіннє загострення, воно завжди відбувається, особливо коли восени ще призначаються вибори в місцеві органи влади… Для того, щоб це загострення не мало негативних наслідків для країни дуже важливо, щоб всі політичні сили, які входять в коаліцію вже зараз прийняли рішення про формат походу на місцеві набори. За інших обставин це буде війна всіх з усіма”, – зазначив Яценюк.

Яценюк також запропонував президенту та його політичній силі визначити єдину систему і підхід щодо участі у виборчій кампанії в місцеві органи влади разом з урядом та “Народним фронтом”

“Моя пропозиція Президенту та “Блоку Петра Порошенка” від прем’єр-міністра та “Народного фронту” – ми як найбільші фракції в парламенті повинні визначити єдину систему і підхід щодо участі у виборчій кампанії до місцевих органів влади”, – зазначив він.

Разом з тим Яценюк запропонував політичним силам вже зараз приступити до консультацій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *