ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні визначиться володар Кубку України з футболу

|

У вирішальному поєдинку Кубка України з футболу, який відбудеться сьогодні, на полі столичного НСК “Олімпійський” зійдуться 9-разовий володар національного трофея донецький «Шахтар» і чинний переможець турніру київське «Динамо», яке володіло титулом 10 разів. Про це пише Укрінформ.

Це буде восьма очна зустріч «Шахтаря» і «Динамо» у фіналах Кубка України: “гірники” святкували успіх тричі, “біло-сині” – чотири рази, повідомляє Укрінформ.

На шляху до нинішнього фіналу “Шахтар” обіграв київську “Оболонь-Бровар” (1:0), ФК “Полтава” (5:1, 4:1), харківський “Металіст” (2:0, 1:0) і дніпропетровський “Дніпро” (1:0, 1:1).

Динамівці у свою чергу пройшли по турнірній дистанції, перемігши кіровоградську “Зірку” (3:1), львівські “Карпати” (1:0, 1:0), луганську “Зорю” (2:1, 2:0) і донецький “Олімпік” (0:0, 4:1).

Кияни можуть вперше з 2007 року й увосьме в історії клубу оформити “золотий дубль”, вигравши одночасно чемпіонат і Кубок України.

Фінальний матч, як і рік тому у Полтаві, обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з арбітром ФІФА 38-річним львів’янином Юрієм Можаровським.

Початок зустрічі о 21.00. Пряма трансляція на телеканалах “Україна” і “Футбол 2”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *