ОСТАННІ НОВИНИ

Президент звільнив голову міграційної служби

|

порошенко

Рішення про звільнення голови міграційної служби виникло у зв’язку з наріканнями європейських партнерів на роботу відомства. Про це заявив президент України Петро Порошенко, виступаючи із щорічним посланням до Верховної Ради «Про внутрішнє та зовнішнє становище України в 2015 році», пише УНІАН.

«Всі технічні завдання (для забезпечення готовності до введення безвізового режиму з ЄС – УНІАН) мають бути виконані до кінця серпня, а у вересні ми очікуємо останню оціночну місію ЄС. Я особисто у щоденному режимі контролюватиму цей напружений графік, і уряд, мій партнер, відчує, наскільки велика на ньому відповідальність», – сказав Порошенко.
За словами Президента, йому доповіли, що голову Державної міграційної служби на його вимогу відправлено у відставку, тому що по лінії саме цього відомства європейські партнери пред’явили найбільшу кількість нарікань.

Як відомо,  розпорядженням Кабінету міністрів від 16 березня 2014 року на посаду голови Державної міграційної служби був призначений Сергій Радутний.
Фото: Соціальні мережі

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *